ARTVİN / MERKEZ - Yenimahalle Ortaokulu

Yenimahalle Ortaokulu

YENİMAHALLE,TAMİRHANE SOKAK, NO3, İÇ KAPI NO1, MERKEZ / ARTVİN
Vizyon
Biz Artvin Yenimahalle Ortaokulu olarak İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. İstiyoruz ki; Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğu yaşasın.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili, kendine güvenen,yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Başarılar
Okulumuzdan 2015 yılında TEOG sınavında Türkiye 1. Si çıkmıştır.Ayrıca okulumuz 2016 ve 2017 yıllarında Düzenlemesiz dalda 2 kere Halk Oyunları Türkiye finaline katılmıştır. 2023 LGS´DE ÖĞRENCİMİZ BEGÜM TEKİN 90 SORUDAN 89 DOĞRU 1 YANLIŞ YAPMIŞTIR
08:30-12:00 13:10-15:40
Doğalgaz Sistemi
Ulaşım
15 dakikada bir belediye dolmuşları mevcuttur.Yaya olarak ise 10 dakikada şehir merkezine gidilebilmektedir.
Servis Bilgisi
Öğrenciler için 2 adet özel öğrenci servisi mevcuttur.Öğretmenler için servis bulunmamaktadır.
Mahalle
İl ve İlçe Merkezine 2 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Voleybol takımı, futbol takımı,basketbol takımı,halk oyunları ekibi, Hentbol kursu,masa tenisi Bireysel spor dalları:tekvando,kayak,yüzme, kano
Proje Çalışmaları
Tübitak 4006, Ayın öğrencisi, Haftanın Temiz Sınıfı,Beslenme Dostu Okul, Okulum Temiz, Haftanın Zeka Sorusu, Bilge Projesi, Okuyan Artvin